From the moment we entered the Salt showroom in Canning Vale we knew that we had found something so much more impressive than any other we had seen in our months of consideration leading to the renovation of our 33 year old kitchen.  The attention to style and detail was immediately apparent and we quickly booked an appointment for Heath to visit our home.

Heath spent considerable time in our kitchen space in contemplative silence before he sketched out his initial ideas.  They were so different to anything else that had been suggested – he saw potential that we had not thought possible.  He created a breathtaking transformation of our whole kitchen and family room with seamless integration with the nearby lounge and formal dining area with a flow on connection to our outdoor entertaining area.

The Salt team scoped out the project with military precision and they delivered every aspect on time (so important to us as out renovation occurred over the weeks just before Christmas) and on budget with a high degree of consultation and communication every step of the way.

Heath’s team, including Mark, Michelle and Sue are all experienced professionals with enthusiasm, pride and an obvious passion for what they create.  We cannot speak highly enough of every aspect of this project and everyone involved with it.

We now take absolute delight in our stylish and functional new living space and are extremely happy to recommend Salt Kitchen and Bathrooms to everyone.